Internettmarkedsføring

Internett er en stor og uoversiktlig jungel, av leverandører, produkter og tjenester. Vi hjelper deg å bli synlig og sørger for at du blir valgt.

Kundene er på internett

Ifølge Statistisk sentralbyrå brukte over 96 prosent av befolkningen internett i løpet av 2017. Det norske folket er ivrige internettbrukere, og det gjelder også dem som leter etter nettopp din type produkter eller tjenester. Da handler det om å være synlig og sørge for at akkurat din bedrift blir valgt.

Internett er alltid åpen

Internett jobber ustanselig og ustoppelig. Året rundt, 24 timer i døgnet. Og i motsetning til deg og meg, sover internett aldri og er alltid klar for å gjøre en handel. Ved å gjøre noen smarte grep kan du sørge for at internett jobber for din bedrift – kontinuerlig, selv når du sover eller ikke er tilstede.

Hjelp dine fremtidige kunder. La de finne deg.

Søkemotorannonsering

Treff beslutningstakeren idet denne faktisk leter etter din type tjeneste. Når man gjør et søk etter en tjeneste eller et produkt, er det veldig mange som klikker på en annonse uten å vite at det er betalt reklame. Det handler om strategi og kreativitet – å måle hva som virker og hva som ikke virker, hvilke søkeord som brukes og hva slags tekst og utforming som gir best resultater.

Søkemotoroptimalisering (SEO)

Hensikten med søkemotoroptimalisering er å rangere høyere i søkemotorene ved organiske søk. Ved å gjøre en grundig analyse og lage en god strategi legger man grunnlaget for å tiltrekke seg flere besøkende. Søkemotoroptimalisering handler både om det som skjer på egen hjemmeside og om strategier man bruker for å oppnå oppmerksomhet og synlighet ellers på internett.

Markedsføring i sosiale medier

Sosiale medier gir små og store bedrifter unike muligheter til å nå sine målgrupper. Det er arenaer hvor merkevarer og bedrifter kan kommunisere med eksisterende kunder. Ikke minst er dette også et sted hvor man kan tiltrekke seg nye kunder. Det handler likevel ikke bare om salg og konvertering, det handler også om merkevarebygging i stadig viktigere kanaler.

E-postmarkedsføring

E-postmarkedsføring er blant de mest kostnadseffektive markedsføringstiltak som finnes. Det handler om å bruke en kanal som brukes av de fleste. Kunder, og ikke minst potensielle kunder, ønsker å høre fra deg. Man må nemlig ha tatt et aktivt valg for å skrive seg opp på en såkalt e-postliste eller et nyhetsbrev. Vi hjelper deg hele veien, fra strategi til implementering.

La oss komme i gang

Send oss en uforpliktende melding dersom du behøver hjelp til et eksisterende eller nytt prosjekt. 

Share This

Del gjerne

Del gjerne siden med dine venner