Hjemmesider som gir resultater

Hjemmesiden er bedriftens ansikt utad. Vi leverer moderne løsninger som gir bedriften et profesjonelt uttrykk.

Skreddersydde løsninger

Alle bedrifter har ikke de samme behovene. Vi leverer skreddersydde hjemmesider til din bedrift. Hjemmesiden tilpasses, både når det gjelder design og funksjon, med tanke på dine behov, målgruppe og ikke minst visuelle profil.

Pakkeløsninger

Vi ønsker å hjelpe små og mellomstore bedrifter med å lykkes på internett. Vår ambisjon er å ha en løsning som passer for alle, uansett budsjett. Våre komplette pakkeløsninger gir hjemmesider til forutsigbare priser og vilkår.

Resultater

Gjennom brukervennlighet og godt design, skal en hjemmeside gi et godt inntrykk av bedriften og skape resultater.

Resultater

Gjennom brukervennlighet og godt design, skal en hjemmeside gi et godt inntrykk av bedriften og skape resultater.

Responsive

Alle våre hjemmesider er responsive, tilpasset både PC, nettbrett og mobil.

U

Optimaliserte

Alle våre hjemmesider er fra bunn av godt optimaliserte for søkemotorer.

Vedlikehold

Alle våre hjemmesider leveres med vedlikeholdsavtale.

Vår prosess

Ikke alle prosjekter er like, men alle handler om planlegging – å sørge for å få prosjektet i havn og gi kunden gode resultater.

Planlegging

Den innledende fasen. Vi gjør research, finner ut av konkurranse, målgruppe og kartlegger behov.

Design og produksjon

Desing av hjemmesiden. Det handler om layout, valg av farger og tekst, innhold og bilder.

f

Revisjoner

Endringer og justeringer etter kundens tilbakemeldinger. Vi er ikke fornøyd før kunden er fornøyd.

Testing

Vi må også teste mot forskjellige type nettlesere, medier og flater og finjustere innhold og design.

Publisering og lansering

Lansering av hjemmesiden, samt  at vi lar Google få vite at den eksisterer.

Oppfølging

En kunde blir aldri glemt. Det handler om oppdateringer, vedlikehold, oppfølging og support.

Hva koster en hjemmeside?

Dette spørsmålet stilles ofte av kunder som vurder å bestille en hjemmeside. Spørsmålet er imidlertid nesten umulig å svare på uten å vite noe mer. Noen hjemmesider kan koste flere millioner, andre kun noen få tusen. Prisen avhenger av mange faktorer, og naturligvis også av hvilken leverandør man har.

Kort fortalt kan vi si at det er tiden som koster, i alle fall hos oss. Nettopp fordi så mange lurer på dette med pris, tilbyr vi også pakkeløsninger. Her får man en rimelig hjemmeside til det pakken koster. Dette er en oversiktelig løsning, uten skjulte kostnader.

Er du derimot på jakt etter en annen type løsning – for eksempel en skreddersydd hjemmeside med andre funksjoner – ordner vi dette, men prisen blir da som regel forhøyet. Uansett anstrenger vi oss for å gjøre en best mulig jobb, til riktig pris og til riktig tid.

Dersom dette høres interessant ut, ta kontakt med oss for å få et uforpliktende tilbud. Bruk gjerne skjemaet under eller ring oss.

Publiseringsløsning

De fleste av våre hjemmesider blir levert med en publiseringsløsning (eller et CMS som det også kalles). Kun i noen få tilfeller leverer vi hjemmesider uten en slik løsning.

WordPress er den publiseringsløsningen vi i all hovedsak bruker. Dette er verdens desidert mest brukte system, og det er ikke uten grunn. Flere av verdens mest populære nettsider bruker dette systemet, som for eksempel BBC, The New Yorker, New York Times, Wall Street Journal og MTV, bare for å nevne noen.

Enkelte tall viser at så mange som 65 % av verdens hjemmesider som bruker et publiseringssystem, faktisk bruker WordPress. Hver eneste dag blir hele 50 000 nye hjemmesider installert med dette systemet.

WordPress er et fleksibelt og brukervennlig system. Det laster raskt, man kan stort sett lage alle typer nettsider eller hjemmesider med det, og det er i utgangspunktet et svært søkemotorvennlig system.

Rimelige hjemmesider

Vi fokuserer på rimelige hjemmesider, spesielt gjennom våre pakkeløsninger. At våre hjemmesider er rimelige påvirker imidlertid ikke kvaliteten. Vi bruker nemlig ferdige maler som vi tilpasser hver enkelt. Dette gjør at jobben går raskere, og dermed kan vi også levere til en rimeligere pris.

Driver man for eksempel et lite snekkerfirma i en liten eller middelstor norsk by, har man antagelig ikke bruk for så mange avanserte funksjoner. Samtidig har man heller ikke mange konkurrenter, og i tillegg er målgruppen gjerne lokal. I slike tilfeller har man sjeldent behov for en skreddersydd løsning.

Holder man derimot til i en av de større byene, er ofte konkurransen på et helt annet nivå. Da kan det ofte lønne seg at vi lager en solid analyse og legger opp en spesialtilpasset strategi for hjemmesiden.

Hvorvidt man bør nøye seg med en enkel eller skreddersydd hjemmeside avhenger derfor av ulike forhold. Ta kontakt med oss, så kan vi hjelpe deg med dette.

Andre tjenester og moduler

Som nevnt tilbyr vi rimelige hjemmesider via våre praktiske pakkeløsninger. Likevel hender det at enkelte har behov som strekker seg utover dette. Vi kartlegger gjerne slike behov i samtale med våre kunder.

Enkelte har behov for hjelp med innholdet, enten det er snakk om simpel korrektur, en mer omstendelig språkvask eller ren innholdsproduksjon. Andre trenger hjelp til grafisk utforming av logo, visittkort eller brosjyre. Les mer om flere av våre tjenester her.

Alle våre hjemmesider leveres også med standard support- og vedlikeholdsavtaler, samt brukermanualer for vår utvalgte publiseringsløsning.

Har man behov kan vi også tilby utvidet opplæring, hyppigere og grundigere vedlikehold, og lignende tjenester.

Ta kontakt om du lurer på noe, så ser vi nærmere på hvordan vi kan hjelpe deg.

La oss komme i gang

Send oss en uforpliktende melding dersom du behøver hjelp til et eksisterende eller nytt prosjekt. 

Share This

Del gjerne

Del gjerne siden med dine venner