Innhold som overbeviser
Vår tekstforfatter vet hvordan

Hvorfor vi burde hjelpe deg

En god tekst skal først og fremst bli lest. Da handler det om å sørge for en helhetlig og gjennomgående kvalitet. En god forståelse av hensikt og målgruppe gjør at utformingen blir lettere. Da kan man enklere strukturere teksten rundt et sentralt budskap, og sørge for en språklig tone som appellerer. La vår tekstforfatter hjelpe deg med å forme målrettet tekst og et budskap som selger.

Hvordan vi kan hjelpe deg

Vi er behjelpelige med det aller meste når det kommer til tekst og innhold. Blant annet tilbyr vi korrektur, språkvask, artikler, reklametekst, og innholdsproduksjon for hjemmesider. Lenger ned på siden finner du mer informasjon om disse tjenestene. Det er også verdt å nevne at alle våre teksttjenester for nett er optimaliserte for søkemotorer.

Tekst som selger, engasjerer og overbeviser.

Korrektur

Å se seg blind på egne tekster er ikke uvanlig. Noen få skrivefeil kan gjøre at teksten fremstår som lite profesjonell. En korrekturlesing sørger for at teksten blir renset for alle skrive- og tegnsettingsfeil. Vi gjennomgår teksten flere ganger slik at den til slutt blir feilfri.

Innhold til hjemmeside

Man kommer et stykke med pent design – men bare et stykke. Skal man ha en hjemmeside som virkelig snakker til målgruppen, må man også ha et innhold som engasjerer. Vår tekstforfatter skriver innhold tilpasset din hjemmeside og deres målgruppe.

Språkvask

En språkvask er en grundig gjennomgang av teksten, hvor målet er at teksten skal bli mer leservennlig. Vi ser blant annet nøye på setningsoppbygging og formuleringer, og sørger for at språket tilpasses målgruppen. Ved behov kan vi også utføre mer omfattende endringer, som kan innebære total omskrivning av teksten.

Artikler

En god artikkel skal først og fremst fenge leseren. Da gjelder det å presentere informasjonen på en måte som engasjerer den aktuelle målgruppen. Med et tydelig budskap i bunn vil det være lettere å forme en effektiv og fengende tekst. Vi skriver artikler og bloggposter ment for ulike kanaler og målgrupper.

Reklametekst

En god reklametekst skal som oftes være enkel og presis. Korte setninger og et forståelig språk gjør budskapet lett tilgjengelig for målgruppen. Det ligger imidlertid mye analytisk arbeid bak: Hvem er målgruppen og hvordan kommuniserer vi best med dem? Hva er budskapet, og hvordan kan dette presenteres best mulig?

Innholdsmarkedsføring

Content marketing, som kalles innholdsmarkedsføring på norsk, er en effektiv og populær markedsføringsteknikk. Målet er å tiltrekke seg oppmerksomhet fra en forhåndsdefinert målgruppe. Det gjøres ved å skape relevant og engasjerende innhold som distribueres ut i aktuelle kanaler, som nettaviser eller sosiale medier.

Skrivehjelp fra norsk tekstforfatter

SKRIVEHJELP

FÅ TIPS TIL Å FORBEDRE TEKST

Det er ikke alltid at man trenger en tekstforfatter til å gjøre hele jobben for seg. Noen ganger holder det med noen gode råd og tips. Skrivehjelp er en teksttjeneste hvor vi leser gjennom din tekst én gang, og deretter gir en tilbakemelding med forslag til hvordan du kan forbedre teksten.

Tilbakemeldingen leveres med en punktvis liste over hva som bør gjøres for å optimalisere teksten. Vi gir tilbakemelding på grammatikk, generell lesbarhet og relevans i forhold til målgruppen.

ALLSIDIG TEKSTFORFATTER

LEVERER DET MESTE

Vår tekstforfatter leverer tekst for nett og print, for både bedrifter og private. Enten det er et firmadokument, en pressemelding eller en tale du trenger hjelp til, så kan vi hjelpe deg i mål.

I tillegg til alle våre teksttjenester, som for eksempel skrivehjelp eller innholdsproduksjon, er vi også åpne for andre typer skriveoppdrag. En skikkelig utfordring er jo sjelden kjedelig. Ta kontakt med oss, så ser vi nærmere på hvordan vi best kan hjelpe deg med å løse oppgaven.

Leverer det aller meste innen tekst og innhold

La oss komme i gang

Send oss en uforpliktende melding dersom du behøver hjelp til et eksisterende eller nytt prosjekt. 

Share This

Del gjerne

Del gjerne siden med dine venner