Nå kryper julen stadig nærmere, og et utfordrende år har snart passert. I dette innlegget skal vi kort oppsummere året som har gått, og ikke minst ønske god jul til kunder og samarbeidspartnere.

Et merkelig år

Koronaviruset har vært krevende for både privatpersoner og bedrifter dette året. Ikke alle er like heldige som oss, som hovesakelig tilbyr tjenester via internett. Vi tenker på alle dem som har fått merke konsekvensene av situasjonen. La oss håpe at en vaksine snart er klar, slik at samfunnet kan gå tilbake til normalen igjen – en tilstand mange av oss tok for gitt tidligere.

Unner oss en romjulspause

Telemark Web tar en liten romjulspause i år. Telefonen vår vil derfor være ubetjent på helligdagene. Ta kontakt på e-post dersom det er noe dere lurer på. Innboksen sjekkes nemlig jevnlig. Resten av romjulen er det mulig å kontakte oss som vanlig.

Nye kunder og nye prosjekter

Dette året har det skjedd et par ting som bør nevnes. For det første har vi hatt et godt samarbeid med ulike kunder. Tekstforfatter Jo Andre har jobbet ukentlig med innholdsproduksjon og research for Alexiuz AS, som driver Nettbutikkinfo.no. Ellers har han også hjulpet Telemark Skilt med både innhold og søkemotoroptimalisering.

Webdesigner Robin Johansen har dette året hjulpet flere kunder med etablering og utvikling av hjemmeside. Blant annet DLT.no, Vildekraft.no, Gamerpilsen.no, Marianndeila.no og Jasminemassasje.no.

Til slutt vil vi ønske alle våre kunder, leverandører og samarbeidspartnere en riktig god jul og et godt nytt år. Nå er det snart på tide å la julefreden senke seg. Vi sees i 2021!

 

Share This

Del gjerne

Del gjerne siden med dine venner